Tematikus show

Az élményanimáció egy olyan egész napos animációs program, mely mindig egy adott témára épül, arra van felfűzve. A nap témája szabadon kérhető, ajánlani tudjuk leginkább a nemzeti, foglalkozásbeli vagy tudományágbeli választást. A vendégeket animátoraink játékos feladatokkal, tematikus kézműves foglalkozásokkal várják, este pedig a nap megkoronázásaként showműsort tartanak, amelybe a nézőket is bevonják.

Általunk ajánlott, bevált és népszerű élményanimáció:

Amerika nap

A napindító torna és tánc után a gyerekek egy kézműves foglalkozás keretében amerikai zászlót és kiegészítőket készítenek. Ezt követi egy aqua zumba, verdák sorverseny majd homokvárépítés. Este mini disco és esti show várja a résztvevőket, amelyek mind amerikai tematika körül vannak felépítve.

afrikai-nap-300x225

Afrika nap

A gyerekek egy sorverseny keretén belül struccfutamon vehetnek részt, amely egybe kötődik egy kvízjátékkal. Ezután egy mini szafari akadályverseny várja őket, víziló ötpróba óriás vízi játékokkal, majd olimpiai kvízjáték. Este mini disco és szabadfoglalkozás.

orias-jatekok-cover-1 (1) (1)

Játék határok nélkül nap

Óriásjátékok, mint malom, twister, angry birds, buborékfújó, és arcfestés várják a kicsiket. Ezt követően egy mini olimpiára kerül sor, később pedig tánckoreográfiák elsajátítása lesz a parton. Este fergeteges medencés party zárja a napot.

Retro nap

Elhozzuk az igazi retrovilágot nektek egy kézműves foglalkozás keretében, majd retronom családi vetélkedő, csillámtetoválás, zenefelismerő, aszfaltrajzolás programkínálat színesíti a napot. Este show és mini disco zárja a napot.

Csobbanj velünk nap

Napindító torna és tánc, búvárok kincse vetélkedő majd homokvárosépítés indítja a napot. Vízi vetélkedő óriás vízi játékokkal, családi vetélkedő, arcfestés és aqua zumba színesíti továbbá ezt a víziparádés napot. Este pedig medencés party, lazítás és szabad foglalkozás.

Óriások Földjén nap

Gulliver utazásai játékos sportvetélkedő után óriás asztali társas-és kártyajátékok várják a gyerekeket. Ezt követi egy óriás láb vetélkedő verseny és óriás plakát készítés. Aszfalt rajzolás befejeztével mini disco és esti activity vetélkedő zárja a tematikus napot.

Állati nagy móka

Napindító torna és kézműves foglalkozás után cápa vadászatos vízi vetélkedő és róka futam családi sportvetélkedő várja a gyerekeket. A Balaton élővilága kvízjátékot követően este pedig mini disco és mese vetítés szerepel a programon.

Nemzetek napja

Kézműves foglalkozás keretén belül különböző nemzetekkel és nevezetességekkel ismerkedhetnek meg a gyerekek, majd a délután folyamán a kaktuszok földjén családi sportvetélkedő színesíti a programot. Ezt követően ismered a világot? nemzeti kvíz következik majd este bingo játékkal zárul a nap.

Disney mese nap

Napindító tánc majd kézműves foglalkozás viszi közelebb a gyerekeket a délelőtti órákban a nagy Disney mese hősökhöz. Délután mese kvíz, kellékek készítése, és egy ismert mese részleteinek betanulása a program. A betanult darabot a gyerekek este szüleik előtt is megmutatják, utána pedig mese vetítéssel zárul a nap.