Csapatépítő programok

CSAPATÉPÍTŐ PROGRAMOK

csapatetepito 600px

A csapatépítő tréning lényege az egyének „csapatjátékossá való átképzése”, ami a mindennapi gyakorlatoktól eltérő, szokatlan, újszerű feladatok segítségével, egy szakképzett tréner vezetésével történik. A csapatépítő tréning az együttes fejlesztést, vagyis a résztvevők közötti jobb kommunikációt, hatékonyabb együttműködést valósítja meg.

A csapatépítő tréning által fejlesztett főbb készségek, területek: alkalmazkodás egymáshoz, bizalomépítés, kommunikáció, együttműködés, motiváció, döntéshozatal, konfliktuskezelés, időgazdálkodás, stresszes helyezetek kezelése, vezetői készségfejlesztés.

Csapatépítéseinket hosszú évek tapasztalatai és ügyfeleink igényei alapján alakítottunk ki. Az általunk leggyakrabban szervezett és tartott csapatépítések szórakoztató jellegűek, a csapat közös élményét állítja a csapatépítő folyamat középpontjába. (Természetesen igény esetén komoly szakmai tapasztalattal rendelkező csapatépítő trénereket tudunk szolgálatba állítani, akik a csapatépítést a kompetencia-fejlesztés oldaláról közelítik meg.)

Programjaink rugalmasan alakíthatók az Önök egyéni elképzeléseikhez, egymással variálhatóak, illetve a listánkban nem szereplő, egyéb igényeket is megvalósítunk. A programkategóriáink bővebb tartalmát, valamint további képeket a programkatalógusunkban találhat, részletes leírásokat pedig konkrét csapatépítő ajánlatunkban tudunk küldeni.

Kínálatunkban megtalálhatók egyaránt megtalálhatóak a kül – és belföldi, valamint indoor és outdoor csapatépítő programok is, de természetesen igény szerint  különleges programokkal is állunk megrendelőink rendelkezésére.

Az alábbiakban egy kis ízelítő különleges programjainkból:

Férfias játékok

Igazi férfias kiképzés a sport és a csapatépítés szellemében városi vagy természetes környezetben.

Választható paintball vagy airsoft háború, kommandós bemutató, agyaggalamb lövészet, utazás harckocsikkal.

Több nap esetén természetjárás, túlélő versenyek, iránytűs tájékozódás, gps-es kincskeresés, kunyhó/éjszakai menedék építés

Minden ami a gyorsulással, a kocsikkal és a versenyszellemmel kapcsolatos. Kiderül ki a taktikás, a sikerorientált, a csapatjátékos és a született vezető. Gokart szabadedzés és versenyek, quad és cross motor bemutató, különleges autós programok a Hungaroringen, trial bemutató, bob versenyek, gyárlátogatás, piknik old timer autókkal.

A függőleges felületek jegyében eltöltött nap illetve napok. Falmászás Európa legmodernebb és legnagyobb zárt falmászó termében

Extrém városmászás titkos utak felfedezése, vetélkedők. Hegymászó túrák, Toronylátogatások   (pécsi, zalaegerszegi tévétorony, HHH rádiótorony, stb.)

 

Női szeszélyek

Harcias kedvű, kemény női brigádoknak ajánljuk, akikben dúl a küzdőszellem. Sportlövészet, önvédelmi sport bemutató iszapbirkózás, görög mitológiai szerepjátékok profikkal, számháború szabadtéri terepen, íjászverseny.

A felhőtlen kikapcsolódás napja a fáradt beosztottak és főnökök számára. Kellemes szabadtéri kirándulással összekötött botanikus kert, tropicarium, hüllőház látogatás, este hajóbuli, cocktail show, szamba és salsa bemutatás és tanítás, konga show.

A hagyományos értékrend szerint a családi tűzhely melegének megőrzése a nők feladata, azonban a mai rohanó világban munka mellett, ez nehéz feladat. Ezért most a dolgozó nők bizonyíthatnak, tanulhatnak, lazíthatnak, és akár még versenghetnek ezen a napon.

Főzőshow, legfelkészültebb háziasszony verseny a történelemi nőideálok nyomon követésével, életmód tanácsadás, csavard fel a szőnyeget bál.

Esti csillogás

Exkluzív csapatépítő rendezvény, akár készpénzmentes játékokkal, hiteles környezetben. Minőségi, eredeti casino asztalok szakképzett , egyenruhás , nyelveket beszélő kedves személyzettel , zsetonokkal , egyéb kiegészítőkkel. American Roulette, Black Jack, Poker.

Egy nosztalgia este a 70-es 80-as és 90-es évek slágereivel

Élő koncert igény szerint, görkorcsolyás mulatság, jelmezverseny, hasonmás verseny (Grease, MammaMia!, Csinibaba, Elvis, Szomszédok stb.)Retro karaoke, táncverseny, Mr Retro és Mrs Retro szépségverseny, Lesz lángos, főtt kukorica, zsíros kenyér, Bambi, Traubisoda, Meggy Márka! Korhű fodrász és smink sarok, Old timer autó bemutató, autósmozi, Ki a legjobb műsorvezető? (ismert magyar műsorvezetők – pl. Kudlik Juli - utódait keressük)csapatjáték lehetőségek (biliárd, darts, csocsó).

Egy illetve két napos program az amerikai csillogás fényében.

Profi klip, film vagy reklámfilm forgatás, ahol bárki lehet főszereplő, kaszkadőr bemutató, kampányverseny-ki legyen az elnök, Viva-Las Vegas kaszinó-program, veterán autó felvonulás, hasonmás verseny a vörös szőnyegen.

Igény szerint élőzenével, sztárfellépőkkel esti mulatságot rendezünk beosztottjaiknak, esetleg külföldi vendégeik tiszteletére nemzetközi illetve tematikus jelleggel.

Földön-vízben-levegőben

Olyan cégek számára kínáljuk akik dolgozóik, munkatársaik számára egy felejthetetlen és nem hétköznapi csapatépítő program szervezését kívánják megvalósítani.

Hőlégballon, sétarepülő, tandem ugrás, ejtőernyőzés, vitorlázó repülés, helikopterezés, és izgalmas feladatok (fotózás, repülőgép szimulátor, szituációs gyakorlatok, jelmezes feladatok, modell reptetés stb.) várják a résztvevőket a földön is!

Remek aktív, építő jellegű kikapcsolódást kínálunk egy vagy akár több napon át.

Lovasbemutató, lovaglás, lóverseny, fogathajtó verseny, puszta olimpia, hagyományos népi programok, vetélkedők.

A vízben nem csak úszni lehet. Vizibicikli,  evezős gályatúra, vadvízi kirándulás, víztározó látogatás, csúszdapark, vízi óriásjátékok, delfin show, halparádé, fürdőruha bemutató, búvárkodás oktatással, boat show.

Egy víz mellet eltöltött kellemes este könnyedén összekovácsolja a csapatot. A megvilágítás, fények a zene és persze a rengeteg lehetőség amit a víz ad, rendkívül izgalmas főleg este és éjszaka.

Vizi parádé, vízi tánc, vízi játékok, vetélkedők, vízi bál, habparty.

Egy vagy több napos biciklis program. Növeli állóképességünket, aktív kikapcsolódást jelent gyönyörű helyek felfedezését, közösségi élményt, melyeket vetélkedőkkel és más programokkal teszünk még élvezetesebbé.

Minden országnak fontosak a hagyományai és még fontosabb, hogy ezeket meg is ismerjük.

Egy vagy akár több napot szentelünk az ősi mesterségek bemutatásának és űzésének. Gyertyaöntés, fazekasság, csipkeverés, hímzés, csuhébábuk, kenyérsütés, kovácsolás és hasonlók, valamint közös főzés a hagyományok jegyében, népi lakoma, igény szerint hagyományos disznóvágás, népi zenészek, vásári forgatag.

Választható evezős sportág jegyében szervezett nap. Lehet az vad, vagy nyugodt, lényeg a csapatmunka és a közös időtöltés.

Rafting, vitorlázás, kajak, kenu, többpár evezés, sárkányhajózás.

Tematikusan szervezett napok az ételek és az italok jegyében, lakomákkal, finom italokkal és ehhez kapcsolódó programokkal.

Bortúra, Nemzetek konyhája, hagyományos disznóvágás, Pálinka nap, Édes nap, Hús nap, Sajt nap, Gyümölcs nap, Szüret nap, Bio nap, Szarvasgomba nap, Halászléfőző nap.

Letűnt korok nyomában

A prehisztorikus korba megyünk vissza és a kezdetektől kezdünk építkezni. Halászattal, vadászattal, gyűjtögetéssel szerzett ebéd, Frédi és Béni, Vilma és Irma jelmezverseny, csonteszközök és kőkunyhó építő csapatverseny, barlangrajz készítés, tűzcsiholás, tánc a tűz körül.

Íjászat, Bajvívás, lovagi torna, lovaglás, lovas kocsizás, lovas bemutató, apródiskola,várfal megmászás, solymászat, régi mesterségek kipróbálása(halászat,vesszőfonás,kovács mesterség), borkóstolás,középkori kaszinó, barokk, reneszánsz álarcosbál, táncbemutató és tanítás, nosztalgia fotózás, szavaló és ének verseny a legjobb Trubadúrnak járó címért.

Julius Cesar korában járunk! Egy apró gall falucska két igen ismert figuráját hivatott megidézni ez a csapatépítő tréning! A történetet mindenki ismeri…a gall faluról, egy varázs ital titkos receptjét őrző druidáról (Csodaturmix) és a két hős gallról Asterixről, aki a bűvös ital hatására képes elbánni egy egész római légióval, és Obelixről, aki kiskorában beleesett a varázsüstbe!

Két csapatra oszlanak a résztvevők. Az egyikben a gallok, a másikban a rómaiak. Csapatkapitány választás (Csodaturmix vs. Cesar)! A rómaiak célja, hogy megszerezzék a bájital receptjét, a galloké pedig, hogy megvédjék azt tőlük! Izgalmas taktikai és jelmezes feladatok, kvízjátékok, vaddisznó sütés, és fizikai erőpróbák során mutathatja meg mindkét csapat nem csak észbeli,de fizikai képességeit. De mi történik, ha elfogy a bájital…

A görögök öröksége felbecsülhetetlen kincs az emberek számára. Ezt hivatott felidézni ez a program. Isteni vetélkedő, szónok verseny, vitakör, jósda, mitológiai szerepjáték, zorba tanulás, báránysütés, szobrászverseny.

Minden műfajban megrendezhető zenei nap, sok élő előadással, hozzá illő táncokkal, zeneismereti vetélkedőkkel, hangszerbemutatókkal.  A résztvevő csapatok egész nap aktív szereplői lehetnek a programoknak.

(ejtőernyős nap, vadvizi evezés, bungee jumping, barlang nap, boarding nap)

Ezt a programot elsősorban a bátorságra alapozzuk és a félelmeink legyőzésére, akaraterőnk fejlesztésére ajánljuk.

Bungee jumping, vadvízi evezés, sziklamászás, katapult, ejtőernyőzés, barlang felderítés, wake-board, skate-board.