A cégről

A SHOWANIMÁCIÓ TÖRTÉNETE

A Showanimáció története 2010-ben vette kezdetét, mikor Farkas Csilla, a cég jelenlegi ügyvezetője megalapított rendezvényszervezéssel foglalkozó vállalkozását. A piaci, na és persze a fogyasztói igények változásai megkövetelték, hogy a vállalkozás folyamatosan bővítse szolgáltatásainak palettáját. Így érkeztünk el a különböző animációs programok szervezéséig, valamint profi animátorok közvetítéséig.

Az animáció külföldön már komoly múltra tekinthet vissza, főleg a szállodaipar, a turisztika világában, hiszen az egyik legjobb és egyben legolcsóbb módszer egy szálloda vendégeinek színvonalas szórakoztatására, az aktív kikapcsolódás feltételeinek megteremtésére.

Természetesen animációs szolgáltatásunkat nem csak szállodák vehetik igénybe, hiszen egy animátor bármilyen helyszínen vagy rendezvényen képes kiváló hangulatot teremteni.

Az animációs szolgáltatást ajánljuk cégeknek, strandoknak, fürdőknek, szállodáknak, alkalmakat tekintve csapatépítő tréningekre, családi napokra, gyermekprogramokra, kézműves foglalkozásokra, illetve gyermek és felnőtt party-k, gyermek és felnőtt születésnapok apropójából.

Cégünk szervez animátorképzést is évente több alkalommal Budapesten és vidéki helyszíneken egyaránt. A képzés során bemutatásra kerül a cég profilja, szállodai és rendezvény animációk részletezése. Továbbá játékok szabályainak ismertetése, arcfestés, kézműves foglalkozás menetének elsajátítása, tánckoreográfiák betanulása.

Egy tapasztalt animátor az alábbi gyermek és felnőtt rendezvényeken is hasznos lehet

Farsang
Húsvét
Gyereknap
Szüret
Halloween
Mikulás
Karácsony
Szilveszter
Valentin-nap
Legénybúcsú
Lánybúcsú