Egyéb programjaink

Bohócok és bohócműsorok

gólyalábas bohócokSok-sok nevetéssel és mókázással érkeznek bohócaink, akik kicsiknek és nagyobbaknak egyaránt szórakozást nyújtanak produkciójukkal.

A bohócok előadásából kiderül, hogy nem feltétlenül ügyetlenek, nem csak zsonglőrködéshez értenek, hanem hangszereken is tudnak játszani.

A közönség kipróbálhatja a görgőn az egyensúlyozást, a zsonglőrködés alapjait, hajtogathatnak lufi állatokat, miközben a zenész bohócok a legkedvesebb gyermekdalokat játsszák.

Programjaink között vetélkedőket tartunk, lufit hajtogatunk a résztvevőkkel, de természetesen minden egyedi igényre is megtaláljuk a megfelelő megoldást.

Mesemondók

babjatek

Minden gyermek és felnőtt élvezi és szereti is a meséket. Szívesen hallgatunk egy-egy jól ismert történetet és bár mindig tudni lehet mi a történet vége, mégis áhítattal hallgatjuk a mesemondók történeteit.

Báb és mese előadások

Bábelőadásaink között megtalálhatóak a klasszikus Bábszínházi előadások, mint például Mazsola és Tádé vagy János vitéz meséi, de a modern hercegnős, királyfis előadások sem hiányozhatnak.

Kiváló programlehetőség lehet a gyermekek számára.

Gyerekelőadások

Gyerekelőadásaink igen sokrétűek, megtalálhatóak ünnepekre specializálódott előadások és klasszikus mesék színpadi adaptációja is.

Arcfestés és csillámtetoválás

Ki ne szeretne hercegnő vagy szuperhős lenni egy napra?

Az arcfestés és a csillámtetoválás jó móka, biztos siker születésnapokon, családi vagy céges rendezvényeken.

Gyerekeknek és felnőtteknek is ajánlott egyaránt.

Kézműves programok

kezmuveskedes 600px

Kézműves programjaink alkalmával a gyermekeknek a kézügyessége fejlődik játékosan, ehhez mi mindenféle segédeszközt biztosítani tudunk.

Legyen szó a hűtőmágnesektől a zászlókészítésen át a festésig a gyerekek bármit elkészíthetnek.

Gyerekzenekarok és műsorok (báb, színházi)

gyerekzenekarok

A gyermekzene karok nyújtják a legnagyobb élményt, ha csak szeretnénk, hogy ha gyermekük jól érezné magát, de azért el is fáradna. Aranyos zenékre a táncolás szinte kivétel nélkül mindenkinél kötelező.

A gyermek műsorok pedig a képzelőerőt növelik ötletes műsorok, és bábjátékok várják a gyerekeket, ahol nem csak a színészek vesznek részt a játékban, hanem a gyermekek is.

Szabadtéri játékok, felfújható játékok, ugrálók

medencében felfújható játékokkal játszó gyerekek

Remek alkalom egy kis nyári kikapcsolódásra. Jó időben mi a legjobb játék?

Ugrálóvár, élő csocsó, Buborék foci/birkózás, vagy óriás felfújható csúszda?

Többek között ezekkel is találkozhat egy remek általunk rendezett szabadtéri programon.

Gyerekműsorok

gyerekmusorok

Szórakoztató és nem hétköznapi programokkal várjuk a gyermekeket, elhozzuk számukra Süsüt, a sárkányt, és találkozhatnak mindenféle gyermekmese hőseivel is

Jelmezek, kabalafigurák készítése és kölcsönzése

Jelmezek készítése a legjobb dolog farsang előtt, amikor a saját munkánkba burkolódzva próbálnak felismerni az emberek, de ez nem sikerül, és jön a dicséret, hogy jó a jelmezed!

Nincs is jobb érzés mondani, hogy „Én csináltam”!

De ha nem szeretnénk a készítéssel bajlódni, akkor is van megoldás nálunk, hiszen kész jelmezeket is lehet kölcsönözni.