Egyéb programjaink

EGYÉB PROGRAMJAINK

gólyalábas bohócokSok-sok nevetéssel és mókázással érkeznek bohócaink, akik kicsiknek és nagyobbaknak egyaránt szórakozást nyújtanak produkciójukkal.

A bohócok előadásából kiderül, hogy nem feltétlenül ügyetlenek, nem csak zsonglőrködéshez értenek, hanem hangszereken is tudnak játszani.

A közönség kipróbálhatja a görgőn az egyensúlyozást, a zsonglőrködés alapjait, hajtogathatnak lufi állatokat, miközben a zenész bohócok a legkedvesebb gyermekdalokat játsszák.

Programjaink között vetélkedőket tartunk, lufit hajtogatunk a résztvevőkkel, de természetesen minden egyedi igényre is megtaláljuk a megfelelő megoldást.

Minden gyermek és felnőtt élvezi és szereti is a meséket. Szívesen hallgatunk egy-egy jól ismert történetet és bár mindig tudni lehet mi a történet vége, mégis áhítattal hallgatjuk a mesemondók történeteit.

Báb és mese előadások

Bábelőadásaink között megtalálhatóak a klasszikus Bábszínházi előadások, mint például Mazsola és Tádé vagy János vitéz meséi, de a modern hercegnős, királyfis előadások sem hiányozhatnak.

Kiváló programlehetőség lehet a gyermekek számára.

Gyerekelőadások

Gyerekelőadásaink igen sokrétűek, megtalálhatóak ünnepekre specializálódott előadások és klasszikus mesék színpadi adaptációja is.

Ki ne szeretne hercegnő vagy szuperhős lenni egy napra?

Az arcfestés és a csillámtetoválás jó móka, biztos siker születésnapokon, családi vagy céges rendezvényeken.

Gyerekeknek és felnőtteknek is ajánlott egyaránt.

gyerekek ollóval papírformákat vágnakA gyerekek fejlesztésére és szórakoztatására a legkedveltebb foglalkozás a kézműves program.

Legyen szó nagyvárosi rendezvényről vagy éppen születésnapi partyról.

A nap hangulatához, a gyerekek érdeklődésének és életkorának megfelelő kézműves program összeállítását vállaljuk.

Zene, élvezet, kikapcsolódás, szórakozás, játék! Egy fergeteges zenés programlehetőség minden gyermek számára!

medencében felfújható játékokkal játszó gyerekekGyerekek számára vidám és szórakoztató programlehetőség általunk biztosított felfújható óriás játékokkal!

Szórakoztató és nem hétköznapi programokkal várjuk a gyermekeket, elhozzuk számukra Süsüt, a sárkányt, és találkozhatnak mindenféle gyermekmese hőseivel is