Egyéb szolgáltatásaink

Hang-, Fény- és Kivetítéstechnika / Lézertechnika / Tűzijáték és Pirotechnika

fényekkel dekorlát beléptő kapuEgy minőségi rendezvénynek elengedhetetlen kellékei a kifogástalan hangosítás-, világítás és színpadtechnika.Cégünk mindig is nagy hangsúly fektetett a tökéletes megjelenésre, mert ha közülük bármelyik hibás, akkor az egész produkció értéke csorbul.A megjelenés-, és hangtechnika terén csakis a legmodernebb technikai felszerelésekkel dolgozunk, hogy a legmagasabb fokú igényeket is kielégíthessük.Emellett egy rendezvény színvonalát nagyban emelhetik a pirotechnikai látványelemek is, melyek maradandó élményt biztosítanak meghívott vendégeink számára.Eszközeinket a legkörültekintőbben és biztonságosan állítjuk fel, így garantált lesz a maradandó emlék.

Catering

szépen megterített ünnepi asztalEgy sikeres rendezvény megszületéséhez nem elég a tökéletesen összeállított program.Minden vendég zenei ízlését nem lehet eltalálni, de azt biztosan el lehet érni, hogy minden meghívott megtalálja a számára megfelelő ételeket és italokat a kínálatban.Sok éves tapasztalat támasztja alá, hogy hónapok múlva nem biztos, hogy emlékeznek, hogy ki is volt az aznap esti meghívott fellépő, de arra biztosan, hogy nagyon jót ettek a rendezvényen.Pontosan ezért érdemes a catering szolgáltatást is profikra bízni.

Dekoráció

virággal díszített esküvői ceremónia helyszínA megfelelő dekoráció a sikeres rendezvény egyik titka.Az egész esemény hangulatát meghatározhatja az első benyomás, melyet főként a helyszín, és annak díszítése határoz meg.Kínálatunkban szerepel többek közt: lufi- és virág dekoráció, nyomdai úton előállítható dekoráció vagy jégszobrászat.Szakértelmünkkel és tapasztalatainkkal elkészített munkánk láttán Ön és vendégei garantáltan elégedettek lesznek.

Jelmezkészítés

jelmezes emberekCégünk vállalja különböző jelmezek elkészítését, melyek nagyban megemelhetik rendezvényünk színvonalát. Vállaljuk állatfigurák, növények, klasszikus női és férfi jelmezek, revüjelmezek és korhű ruhák készítését egyaránt.

Egyedi torta készítés

rózsíszín habos tortaA gyerekek bármilyen igényének kérésének megfelelően egyedi tortát tudunk biztosítani.

Szabadtéri játékok

Remek alkalom egy kis nyári kikapcsolódásra.

Jó időben mi a legjobb játék? Ugrálóvár, élő csocsó, Buborék foci/birkózás, vagy óriás felfújható csúszda?

Többek között ezekkel is találkozhat egy remek általunk rendezett szabadtéri programon.

Autóbérlés

Autóbérlés tökéletes lehet akkor, amikor olyan helyre szeretnénk eljutni, ahova bonyolult lenne busszal, vagy vonattal, vagy csak egyszerűen nincs ehhez kedvünk.

Ilyenkor jön jól egy bérelt autó, amivel eljuthat bárhová.

Trabant Rally

A Trabant rally nem csak a Trabantok kedvelőinek lehet kellemes időtöltés, hanem annak is, aki egy hangulatos városnézésre vágyik, hiszen Trabantjainkról, akár városnézés is lehetséges, vagy más célpontok is meglátogathatók.

A határ a képzelőerő vége.