Munkatársaink

galig alexandra 193px

Gálig Alexandra

Project Manager

„A Károli Gáspár Református Egyetemen kereskedelem és marketing szakon, marketing asszisztensként végeztem. Már a gyakorlatomat is a Showanimációnál töltöttem, így nem is volt kérdés, hogy itt szeretnék dolgozni a későbbiekben is. A cégnél a feladataim közé tartozik a rendezvényszervezéshez kapcsolódó feladatok, az animáció előkészítése, a programok megszervezése, az animátorokkal való kapcsolattartás, az árajánlatok és kiajánlók elkészítése.
A Showanimációnál töltött időm alatt számos remek programon vettem már rész. Jó a csapat és fergeteges a hangulat minden rendezvényen. Kicsik és nagyon számára szoktam különböző programokat tartani. Szeretek kézműveskedni, táncolni, tornázni, sportolni és kreatív játékokat játszani a gyerekekkel. Mindig jó móka egy családi sorverseny vagy ügyességi vetélkedő, ahol kicsik és nagyok egyaránt felhőtlenül szórakozhatnak. Azért jó animátornak lenni, mert jó érzés azt látni, hogy mosollyal az arcukon, sok-sok emlékkel és történettel térnek haza a résztvevők minden programunkról.”

maderspach livia 193px

Maderspach Lívia

Művészeti vezető

„Gyakorlott, diplomás óvodapedagógus vagyok. Pedagóguspályámat 20 évvel ezelőtt kezdtem, 1998-ban. Imádom a táncot, éneklést, mozgást, sportot, a gyerekeket és a kézműveskedést. Kreatív, empatikus, barátságos és mosolygós vagyok. Jó kommunikációs készséggel,- és kézügyességgel rendelkezem. Szeretek emberekkel foglalkozni. Optimista, pozitív gondolkodású, precíz és megbízható, alkalmazkodó és kitartó vagyok. Munkámat minden esetben nagy odafigyeléssel és precizitással végzem. Jelenleg tánctanárként dolgozom, színpadi show-táncot (Fashion dance és hip-hop) tanítok 4-18 éves gyerekeknek. Az animátori munka számomra egy szuper lehetőség arra, hogy mind a tánc,- az éneklés,- és a kézműveskedés, mind pedig a gyerekekkel való foglalkozás megvalósulhasson egy helyen, egy időben, remek társaságban, kiváló animátorokkal együtt dolgozva. SOK ÉVES TAPASZTALATTAL ÉS GYAKORLATTAL RENDELKEZEM CÉLOM Minél több vidámságot, szeretetet, pozitív energiát adni a gyerekeknek és a felnőtteknek egyaránt. A kicsikkel-nagyokkal megszerettetni a táncot, mozgást, egészséges életmódot, és jókedvre nevelni Őket észrevétlenül és játékosan.”

szabo andras 193px

Szabó András

Supervisor

„Szabó András vagyok, modern társastánc pedagógus és zumba instruktor és animátor vezető. Öt szezon ideje alatt tanultam ki az animátorság minden rejtelmeit Olaszországban. 2018-as évtől a Showanimáció csapatát erősítem. A Showanimációnál az alábbi feladatok tartoznak hozzám: animátorok betanítása, vezetése, koordinálása, segítése.12 éves koromtól a versenytánc töltötte ki az életem. A Magyar táncművészeti iskola elvégzésével lettem modern tánc pedagógus, mely hivatást a mai napig gyakorlom. Versenytáncos karrierem 2010-ben fejeztem be a Botafogo tánc egyesületben, ahol a latin formációs táncágban magyar bajnoki címet, illetve európai és világbajnoki hetedik helyezést értem el. Táncos karrierem során dolgoztam az Intereoperett tánckarában, a Cotton club hotel revü showjában illetve a Kósshow tv műsorban. Görögországi táncos munkám során ismerkedtem meg az animációval, az emberek szórakoztatásával a színpadon kívül. Görögországban két nyarat töltöttem Moraitikán a Golden beach bár táncosaként.”

szabo ricsi 193px

Szabó Ricsi

Csapatvezető

„A tanítás már gyermekkorom óta érdekel. A gyermekekkel való kapcsolat kialakítását, a velük való közös hang azonnali megtalálását tudnám kiemelni. Vezető típus vagyok, aki mindenkivel kiegyensúlyozott, jó kapcsolatot tud ápolni. Jelenleg tanítóként dolgozom. A gyermekek központi helyet foglalnak az életemben. Fontosnak tartom munkámban a magasfokú empátia kialakítását, a kölcsönösség és az őszinteség nagyon fontos az értékrendemben. A gyermekek nevelésében irányelvem az empatikus, kitartó, hálásszemélyiség formálása. A zene, énekesként is fontos tényező az életemben, amelyet a gyermekek felé is közvetítek. A zene hatalma, varázslatos világa a játékos miliő megkönnyíti, elfeledteti a tanulás esetleges nehézségeit. Énekesként is tevékenykedem, 2014- ben, a magyarországi X-faktor 4. élő adásáig jutottam.”
Ricsi a Showanimáció most debütáló Grease show-jában is részt vesz. Szóló énekeket és duetteket ad elő a show-ban. Az animáció során számos sport programot, vetélkedőket, ügyességi feladatokat, csapatversenyeket és különböző kreatív programokat vezet kicsinek és nagyoknak egyaránt.

lukacs csaba 193px

Lukács Csaba

Csapatvezető

„A Szegedi Tudományegyetemen végeztem történelem-latin szakon.
Jelenleg egy alapítványi általános iskolában tanítok történelmet és angolt. Az előző tanévtől kezdve osztályfőnök is vagyok. Mindig is gyerekekkel szerettem volna foglalkozni, bár az egyetem elvégzése után pár évet a magánszektorban dolgoztam, kipróbáltam magamat teljesen más munkakörökben. Voltam IT service desk munkatárs, és dolgoztam a fogturizmusban is, mint páciens koordinátor. Ezeken a helyeken leginkább a francia és angoltudásomat kellett használjam. Szabadidőmben szeretek sportolni. Leginkább a focit, a futást és a kerékpározást preferálom, de a sport mellett nagyon szeretek olvasni, és időközönként verseket is írni. Rendkívül jó komminkációs készséggel rendelkezem, emellett optimista, pozitív gondolkodású, és kitartó vagyok. A showanimáció lehetőséget adott arra, hogy erősségeimet kibontakoztathassam, hiszen minden nap lehetőségem van valami újat adni a kíváncsi gyerkőcöknek. Imádom a pörgést, és azokat a pillanatokat, amikor mosolyt csalhatok a gyermekek arcára. „

riegler laszlo 193px

Rigler László

Animátor

„Rigler László Zsolt vagyok, 23 éves, Cegléden lakom. 2018- ban végeztem el a középiskolát, sikeres élelmiszeripari analitikus technikusi szakmát. 2018.Szeptembertől tovább tanulok gyógyszergyártó technikusnak. Szabadidőmben szeretek biciklizni, súlyt emelni, táncolni, futni és zenélni. Animátorként egy éve kezdtem el dolgozni Cegléden, mert szeretek gyerekekkel foglalkozni. Kreatív vagyok, barátságos, mosolygós, jókedvű és jó kommunikációs készséggel rendelkezem. Szeretek animátorként dolgozni, jó a csapat, és lehetőségem van egyénileg is érvényesülni. Személyiségemet és idegen nyelvi ismereteimet is tudom fejleszteni, és sokkal magabiztosabb is vagyok. Szeretek új emberekkel, új helyekkel megismerkedni. Az animátori munka szabadságot és kikapcsolódást ad számomra, mert azt csinálhatom, amit szeretek.”
Különböző ügyességi, gyorsasági és akadályversenyt szokott tartani gyerekek és felnőttek számára egyaránt. Az animáció során biciklitúrákat gokart, röplabda és fociversenyeket vezet. A családok nagyon szeretnek vele biciklitúrára járni, mert minden érdekességet elmond és megmutat a kirándulás során.

kovacs benjamin 193px

Kovács Benjámin

Animátor

„Kovács Benjámin vagyok, a Pannon Egyetem magyar-drámapedagógia tanári szakos hallgatója, egyébiránt zeneszerzőként is dolgozom. Színházzal, filmezéssel 10 éve foglalkozom, a Nemes Nagy Ágnes Humán Szakközépiskola drámatagozatán érettségiztem. Érettségit követően a Budapesti Operettszínházhoz szerződtem mind segédrendező, majd a Thália színházhoz. Zenei tanulmányaimat korábban az Etűd Konzervatórium jazz tanszakán, és a Pécsi Tudományi Egyetem Zenei Intézetének alkalmazott zeneszerzés szakán műveltem. 2013-ban a Theater and der Wien karmester kurzusán tanultam, 2014-től a kaposvári Csiky Gergely Színház segédrendezője, korrepetitora és zenekari művésze lettem, 2015-2016-ban pedig a Pécsi Nemzeti Színház zeneszerzője. Korábban a Miskolci Nemzeti Színházban is dolgoztam. Egyetemi tanársegédként érdekeltségem és lételemem a folyamatos tanítás, tanulás, a diákok, az iskola. Imádom a filmeket is: évekig szinkronizáltam, több hangszeren játszom, de elsősorban zongorista vagyok. Bűn-lajstromom tekintetében én vagyok a legidősebb a szakomon, így apás szigorral szeretek gondoskodni hallgatótársaimról.”

horvath adrienn

Horváth Adrienn

Animátor

Adrienn jelenleg az Eötvös József Főiskolán német nemzetiségi óvodapedagógusnak tanul. Nagyon jól bánik a gyerekekkel és a kommunikációs képessége is kifogástalan, főleg németül. Különböző táncos, tornás, sportos és kreatív feladatokat tart a gyerekeknek. A gyerekek nagyon szeretnek Adrival kézműveskedni, játszani és sportolni. Mivel Adrienn óvodapedagógusnak tanul, így számos olyan programok levezetésében tud részt venni, ami játékosan tanítja a gyerkőcöket. Mindig jókedvű és mosolygós. A gyerekek nagyon hamar megszeretik Adrit, így egy-egy program végén nehezen vesznek búcsút tőle. Adri a társasozásban és az óriás buborékfújásban mindig verhetetlen. Adrinak fontos a családias, szoros baráti kapcsolatokat ápoló közösség kialakítás, ahol mindnyájan örömmel és szeretettel fogadják a hozzánk jövő gyermekeket és szüleiket. Adri hiszi azt, hogy minden gyermek egyéni törődést igényel. Célja, hogy a rá bízott gyermekek sokoldalú, érdeklődő, vidám és kiegyensúlyozott gyermekekké váljanak.

piti vivien 193px

Piti Vivien

Animátor

Vivien kicsi kora óta táncot tanul. A győri Tánc-és Képzőművészeti iskola kortárs Modern Táncos szakán végzett. Jelenleg a Salzburgi Experimental tánc akadémia tanulója. Kiemelkedő az improvizációs készsége és gyorsan tanul! Oszlopos tagja a most debütált Grease Shownknak is! A Show-ban szóló tánckoreográfiát mutat be, melyet Vivien saját maga állított össze. A Show-ban ezen kívül még csoportos táncokban valamint duettben is szerepel. Nagyon kreatív és tehetséges a táncokat és tornákat illetően. Mindig szívesen tart tornákat, aerobicot és vízi zumbát is. A résztvevő családok imádják a Vivi által tartott pörgős, zenés programokat. Vivien jól bánik a gyerekekkel és a gyerekek is nagyon szeretik a programokat, melyeket ő vezet. A gyerekek egy-egy program végén mindig nehéz szívvel búcsúznak el tőle. Szeret velük kézműveskedni, táncolni, vetélkedőkön részt venni és sportolni is. Számos kreatív feladat ötletadója és megvalósítója. Nem jelent neki gondot az sem, ha egy fiú csapattal kell együtt fociznia vagy kosaraznia. Jól megtalálja a hangot kicsikkel és nagyokkal egyaránt. Kommunikációs képessége is kiemelkedő, remekül szót ért hazai és külföldi vendégekkel egyaránt.

csaszar viktoria 193px

Császár Viktória

Animátor

Viktória több mint 10 éves tanári tapasztalattal rendelkezik. Szeret gyerekekkel foglalkozni, táncolni, énekelni és kézműveskedni. Különböző táncos, tornás, ügyességi, sportos és kreatív programokat tart kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Fontosnak tartja, hogy a gyermekeket sokoldalúan és komplexen fejlessze, kiemelve a szociális kompetenciákat. Célja, hogy a különböző képességfejlesztéssel elősegítse a gyermekek nyugodt, élményekben gazdag, harmonikus fejlődését. Szereti látni a gyermekek vidámságát, szeretetüket, ragaszkodásukat és az őszinte kedvességüket. Viktória társaságában remekül érzik magukat a gyermekek, hiszen nem csak a kedvességével, odafigyelésével, de az ügyességével is el tudja kápráztatni a gyermekeket. Viki szeret olyan emberekkel együtt dolgozni, akik hasonlóan gondolkodnak, szeretik munkájukat, mint ő, és szakmai hozzáértésük biztosítéka a színvonalas nevelőmunkának, ezért is imádja a Showanimáció csapatát! Remekül megy vele a közös munka!

nagy attila

Nagy Attila

Animátor

„A mindennapi munkám mellett igazi felüdülést jelent a gyermekek jelenléte. Már a korábbi években is kipróbáltam magam aninmátorként. Azt gondolom, hogy nincs jobb nyári munka lehetőség, mintsem a Balaton kempingekben animátorkodni. Szeretem az animátori légkört, hiszen a vidám, segítőkész és kedves kollégák megkönnyítik a munkámat és egy örök élménnyé varázsolják a nyaramat. Olyan animátorok vesznek körül, akik hasonlóan gondolkodnak, szeretik munkájukat, és szakmai hozzáértésük biztosítéka a színvonalas munkának. Szeretem a sportot,de a kézművéskedés, a torna és a tánc sem jelent nagy kihívást számomra, hiszen mindenre nyitott vagyok. A kemping programjaink mindig színesek, és izgalmasak. A legjobb érzés pedig, az amikor a szülők elismerik, megbecsülik munkánkat. Imádok a gyerekekkel lenni, velük játszani. Sokak szerint rendkívül vidám és élettelei ember vagyok, és jómagam sem cáfolom ezt a tulajdonságomat.„

simon petra

Simon Petra

Animátor

Petra gimnázium után egyből kipróbálta magát babysitterként és kórházban is dolgozott Gyógy-és sportmasszőrként. Jelenleg a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán hallgató. Petra elmondása alapján a jövőben védőnőként szeretne elhelyezkedni. Imádja a gyerekeket, nagyon emberközpontú és empatikus emberként jól szót ért velük. Kedvenc animátor programjai közé sorolható a kézműveskedés, arcfestés, tollaslabdázás, ping-pongozás, just dance, karaoke. Petra Szívesen végzek részfeladatokat, de önálló feladatok megoldására is szuperül alkalmas. Könnyen megtalálja a közös hangot az emberekkel, nyitott, barátságos, fantáziadús személyiség. Öröm vele minden egyes munka!