Gyermek partyk

GYERMEK PARTYK

papír pajzsot készítő gyerekekEz a gyerekzsúr szinte minden apróság kedvence, egy igazi tündérmese. Melyik kislány ne álmodna arról, hogy hercegnővé váljon, és melyik kisfiú nem álmodik egy gyönyörű hercegnő elnyeréséről?A kislányokkal együtt koronát, diadémot készítünk, karkötőt, nyakláncot fűzünk gyöngyből, a kisfiúkkal kardot, övtartót, pajzsot kreálunk.Megválasztjuk a legszebb kishercegnőt, akinek kegyeiért lovagi tornán küzdhetnek meg a fiúcskák. Lesz íjászkodás, vívás, párbajok. A gyerekek elé tárul, hogy milyen is egy lovag és egy udvarhölgy élete. Természetesen egy vicces udvari bolond előadása sem maradhat el. Lovagi erőpróbát is tartunk, míg a lányok megszépülnek az animátorainknak köszönhetően. Megtanulják egy bámulatos táncot a hercegnőség minden csínját-bínját.
Micimackó szereplők jelmezben lévő fiatalokMelyik gyerek ne ismerné Micimackót, a csacsi öreg medvét?A Százholdas Pagony lakóinak életét elevenítjük fel a gyerekzsúr során, ahol répaevő és iszkiri verseny, Tigris ugróiskolája, találós kérdések Bagolytól, mézes móka és még sok-sok más ügyességi, és kedves játék várja az apróságokat.Kézműves foglalkozás keretén belül mézes csuprot, Micimackó és Barátai ceruzabábot, valamint a Százholdas Pagonyt is elkészíthetik szakképzett animátoraink segítségével a születésnapi party résztvevői.
hupikék törpnek öltözött gyerekekHupikék Törpikék slágerek szólnak a háttérben, miközben készül a törpsapka, a törpök megformálása (gyurmából), és aprajafalva.Tréfi törp tréfái, sok-sok kreatív és ügyességi feladat vár a gyerekzsúr résztvevőire.A nap végére Hókuszpóknak és Sziamiaúnak garantáltan elmegy a kedve a törpök kergetésétől, hiszen a kis vendégek a lehető legjobb kiképzést kapják. A gonosz mesefigurák ellen bájitalokat készítenek, pajzsként védő csodaverset tanulnak és még rengeteg törpös dolgot sajátíthatnak el.

bohócok pózolnak a kameránakCirkuszi program, bohócok kavalkádja. A cirkuszok látványvilága mindenkit magával ragad. A hihetetlen előadások ámulatba ejtőek és izgalmasak.

Kötéltáncosok, rúdtáncosok, légtornászok, akrobaták, tűzzsonglőr show, acrobalance (emelő show), légi számok (tissue, légi karika), zsonglőr számok kápráztatják el a közönséget. A gyerekek megpróbálhatnak átkelni a kötélen és akrobatikai tudásukat is fejleszthetik. Animátorok segítségével próbálkozhatnak a cigánykerék, bukfenc elsajátításával és tökéletes kivitelezésével. Trambulinon ugrálva kerülhetnek bele a cirkuszi fellépők világába. A jó beszélőkével rendelkezőek próbálkozhatnak a humoros felkonferálással. Ezáltal lehetőségük van nem csak mint néző hanem mint porondi szereplő is kipróbálniuk magukkal. A cirkuszokban a gyerekeknek a bohócok csalnak mosolyt az arcára, akik lufi állatkák gyártásával és vicces műsorukkal szórakoztatják a résztvevőket.

Az egyik leglátványosabb gyerekzsúr a születésnapi party ötletek között.

Indián zene mellett a kalandra vágyó fiúk és lányok igazi kis indiánokká válhatnak, hiszen elkészíthetik saját fejdíszüket, ruhájukat, nyakláncukat, tarsolyukat, tomahawkjukat, sőt még indián neveket is választhatnak maguknak.

Mivel Ülő Bika sajnos már öreg és beteg, így a gyerekzsúron résztvevő kis indiánoknak kell ügyességi feladatok megoldásával élelmet, innivalót és orvosságot szerezni neki.

Ipi-apacs, egy, kettő, három és egyéb kisjátékok mellett megismerkedhetünk az indiánok szokásaival és hitvilágával.

kalóz témájú gyerek party kellékekkel terített asztalKi ne hallott volna már a kampókezű, falábú kalózokról, akik a tengerek hullámait szelve élnek kincses térképeket követve. Miután az apróságok elkészítették a megfelelő kellékeket a kézműves sarokban, hogy igazi kis kalózokká váljanak (szemfedő, kard, halálfejes zászlókészítés, kalózkalap készítés, arcfestés), indulhat is a térképes kincsvadászat, egy igazi kalóz bőrébe bújva.

Persze csak miután sikerült megtalálni a térkép darabkáit és a megfelelő módon összerakni azokat. Kampókéz kapitány feladványait megoldva a legendás kincs biztosan nem marad rejtve.

Természetesen a bátorság, leleményesség, összetartás, szintén elengedhetetlen része az ügyességi feladatok megoldásának. Ez egy igazi kalandos gyerekzsúr.

gyerekek autós jelmezekbenA fiúknál kihagyhatatlan kellék a kézben, zsebben, polcon lapuló kisautó.Miért ne jelenjen meg a szülinapi bulin is ez a kedvenc tárgy? Javaslatunk, hogy a népszerű Verdák című filmet vegyük alapul a tematikus gyerekzsúr során.Verdák-színezés, kicsi töltőállomás készítés, saját Villám McQueen és Matuka készítés, Villám McQueen kulcstartó készítés. Titkosügynök-játék a film helyszínein (London, Párizs, Németország, Olaszország stb.), az állomásokon végrehajtott feladatokon keresztül a gyerekek dióhéjban megismerhetik az adott ország főbb nevezetességeit, jellegzetes vonásait.Ha még nem fáradtak el kellőképpen a lurkók, levezetőként kipróbálhatják a „kipufogó-fürdő” társasjátékot.

 

Egy igazi Jedi mester avatja be az ifjú padawanokat a Csillagok Háborújának fantasztikus világába. Megtanítja őket a fegyelemre a türelemre és az erő használatára.

Kézműves foglalkozás keretén belül lézerkardot készítünk, majd kezdődhet az oktatás a kardforgatásról, hogy kivédhessük a sötét oldal támadását. Ügyességi, sportjátékok, valamint a színészi feladatok várnak a résztvevőkre. A születésnapi party végén pedig jöhet egy kiemelkedő esemény, a Jedi lovaggá avatás.

Ki ne szeretne egy napra varázslóvá válni? Érdekli a gyerekeket, mi történik a Roxfordban?

A Varázsló party keretein belül megismerkedhetnek a gyógynövénytannal, jóslástannal, bájitaltannal, de ami a legnépszerűbb: a sötét varázslatok kivédésével is. A játékos órák alatt megtanulhatják a legfontosabb varázsigéket.

Varázsló kvíz, legendás lények gondozása, varázspálca és varázssipka készítés, és még sok varázslatos elfoglaltság várja a party résztvevőit.

Mindened a tánc? Ahogy megszólal a zene már nem is tudsz parancsolni a lábaidnak, hogy ne a ritmusra járjanak? Akkor ezt a party-t neked találták ki! Igazi táncos ruhába öltözhetsz, izgalmas koreográfiát tanulhatsz, vagy részt vehetsz az „Indul a risza” kvízen és a koreográfia betanulása után rendezett táncversenyen, ahol a táncba animátorunk segítségével a saját mozdulataidat is beleviheted.

A tánc egy mini discoval zárul, ahol garantáltan fergeteges élményben lesz részed! Legyél kreatív, használd a fantáziád és mutasd meg a tehetséged. Rengeteg játékkal, nevetéssel fűszerezve próbálhatjátok ki egy táncos mindennapjait és animátorunk akár egy bemutatót is rendez nektek, melyet szüleiteknek adtok elő a zsúr végén.

egy csapat modellGyermeke szeretné kipróbálni milyen érzés topmodellnek lenni? Egész nap a tükör előtt áll, úgy pózol, mint egy igazi profi? Esetleg a sminkelés világa is teljesen magával ragadja? Anyu szoknyáját ruhaként magára öltve, vonul a házban magassarkúban?

Ez a gyerekzsúr minden bizonnyal neki lett kitalálva!

A zsúrra érkező lányok egy átalakításon esnek át, belecsöppennek az igazi modellvilágba. Ezeket a változásokat játékosan, egymáson hajtják végre. Ide tartozik a smink és frizura megcsinálása, és természetesen a tökéletes ruha kiválasztása is. A bulin járás betanítás, pózolások, beszédgyakorlatok begyakorlása után következik a fotózás, elkészítjük a topmodellek portfólióit, majd egy reklámfilm-forgatást rögtönzünk.

A gyerekzsúr egy hatalmas disco party-val zárul!

egy repülő dinoszauruszLegtöbbünk kutatott már akár a nagyszülők kertjében, akár a játszótéri homokozóban kincs után. Kiástunk minden követ, fadarabot és hatalmas öröm volt egy pénzérme vagy akár már csak egy cserépdarab előásása is.

Gondoljuk el, hogy mekkora élmény lehet egy dinoszaurusz maradvány megtalálása, megvizsgálása úgy, mint egy igazi régész. Kis- és nagyiskolások, fiúk és lányok egyaránt érdeklődnek a több millió éve kihalt hatalmas hüllők iránt. Itt lehetőségük van megtudni minden érdekes tudnivalót róluk egy kvízműsor keretein belül. A gyerekek egy ilyen szülinap alkalmával leleteket tárhatnak fel a homokban, dinoszaurusz karmokat készíthetnek gipszből és mindenki elkészítheti a kedvenc dinoszauruszát papírból.

menyasszony barbie csokorral a kezébenA legtöbb kislány imádja a Barbiekat. Imádja öltöztetni őket, fésülni a hajukat és csodálni a gyönyörűségüket. Titkon mindegyik csöppség arra vágyik, bárcsak ő is Barbievá válhatna. Pontosan ezért minden vágyuk az lehet, hogy a születésnapi zsúrjuk is Barbie témára épüljön.

Minden legyen rózsaszín, minden csillogjon, és mint az ünnepelt, mint a barátai, Barbie stílusba bújjanak, melyben animátorunk nyújt segítséget, vagyis vezényli a körömfestést, sminkelést, öltözködést. Miután minden Barbie elkészült és magára öltötte a legdivatosabb ruhákat, indulhat is a tánc. Elsajátíthatnak egy Barbie táncot, és persze a Barbie fotók készítése sem maradhat el.

Emellett természetesen Barbiezhatnak is és megtekinthetnek egy Barbie mesét.

gyerekek fociznak a strandonA lurkó imádja rúgni a labdát? Két fa között is már csak a kaput látja? Labdának használja az utcán talált köveket, tobozokat vagy bármit, ami gurul? Ez a parti neki lett kitalálva, hiszen itt kedvenc hobbiját űzheti.

Animátorunk edzőként edzi a csapatot, fejleszti a csapatjátékot, az összhangot. Sorversennyel melegíthetnek be, majd pedig gyakorolhatják a passzolást és a kapura lövést. Ha minden fiú profi focistává vált, jöhet is a bajnokság. Rengeteg tévés közvetítést láthattunk már, ahogyan a csapatok köszöntik egymást és elkezdik a mérkőzést. Ezt a hangulatot élvezhetik a gyerekek is. A győztes csapat kupát kap, de a többieket sem hagyjuk ki a jóból, ők sem szomorkodhatnak, hiszen ez egy vidám gyerekzsúr.

A gyerekek az edzés és a mérkőzés előtt elkészíthetik saját focimezüket és egy örök emlékként megmaradó közös fotó is készül róluk, ahol igazi focicsapatként sorakozhatnak fel.

A karate egy tiszteletre és önuralomra épülő harcművészet. Olyan ismert a karate neve, hogy mindenki tudja mi az, még sem tud róla senki túl sokat. A fiúk sokszor gondolnak arra, hogy milyen lenne igazi harcossá válni. Ezen a szülinapi partin a gyerekek betekintést nyerhetnek a japán harcművészet világába, kultúrájába. Elsajátíthatják a karate alapjait és megküzdhetnek egymással.

Karate mesterünk tanítóként vezeti a kis tanítványokat, mesél a karate lényegéről eredetéről. Bemutatót tart, majd elkezdi betanítani a leendő harcosokat a szent küzdelemre. A gyerekek gi-t (gyakorló karate ruhát) öltenek és megküzdenek egymással a tanult mozdulatok alapján. Néhány szükséges szót japánul is megtanulnak és animátorunk karate kvízt rendez nekik.

Ezen túl a gyerekek történeteken keresztül megismerkednek a nagy karate klasszikusokkal, mint Bruce Lee vagy Yip Man.

éneklő lány körül hangjegyek röpködnekA party  az énekelni szerető és vágyó gyerekeknek szól. Azoknak a gyerekeknek, akiknek minden álma igazi énekessé válni és már most sem tudják megállni, hogy egy hajkefét a kezükbe véve énekeljenek a tükör előtt, vagy éppen a családnak.

Animátorunk beavatja az ünnepeltet és barátait a sztárság rejtelmeibe. Stylist segítségével választhatják ki az ideális fellépő ruhát, fejleszthetik színpadi megjelenésüket, mozdulatokat, koreográfiákat sajátíthatnak el. Ha kész a megjelenés és elsajátítottak minden fontos tudást indulhat is a fellépés. Együtt és egyedül is illetve szüleikkel is előadhatják a betanult műsort. Kedvenc dalukat vihetik a színpadra, felcserélheti a hajkefét a mikrofon és a családot egy nagyobb közönség.

kislány ül egy rózsaszín takarón egy madárkalitka előttMinden gyermek szeret álmodozni, vannak kívánságai, melyek teljesítésével hatalmas örömet tudunk okozni neki. Óriási fantáziájuk van, rengeteg mindent imádnak és nem tudnak dönteni a különböző stílusú zsúrok közül?

Ez csak természetes, hiszen ahány gyerek annyi ötlet és kívánság. Mi segítünk neki megálmodni és kivitelezni az ő általa elképzelt partyt, valóra váltjuk az álmait és garantáltan egy felejthetetlen születésnapi élményt nyújtunk.