Gyermek animáció

GYERMEK ANIMÁCIÓ

anim

Nyaralásuk alatt egy gyermekes családnak fontos szempont lehet, hogy gyermekeik értékesen és biztonságban tölthessék idejüket. Animátoraink gondoskodnak arról, hogy a szülők nyugodtan kipihenhessék magukat, miközben tudják, gyermekeikkel szakképzett programszervezők (vannak óvónői, illetve pedagógusi végzettségűek is) foglalkoznak.

A gyermek animáció lényege, hogy munkatársaink olyan kreatív, szórakoztató programokat szerveznek a kicsiknek, amelyeken akár a felnőttek és az idősebb gyermekek is részt vehetnek. Minden korosztály jól érezheti magát a nap bármely szakában. Vetélkedők, sorversenyek, ügyességi és tréfás játékok, a lényeg, hogy a gyerekek jól érezzék magukat. Animátoraink ezen kívül arcot festenek, társasoznak, este pedig akár Mini Disco-t szerveznek a kisebb vendégek részére. Igény szerint kialakítható babasarok, ahol az egészen aprók is játszhatnak plüssállatokkal, építő kockákkal és logikai játékokkal.

A gyermek animáció egyik kreativitást és kézügyességet fejlesztő elemét képezik a különböző kézműves foglalkozások, ahol a kicsik nyakláncokat készíthetnek, só és-lisztgyurmából formázhatnak mesefigurákat, a nagyobbak pedig üvegmatricát festhetnek, vagy éppen gipszet önthetnek.

Egy kézműves foglalkozás megismerteti a gyerekekkel a kétkezi alkotás örömeit és itt kiélhetik kreatív hajlamaikat is, emellett pedig kiváló program lehet a kicsik számára. Lehetőség nyílik népi kézműves foglalkozások megtartására is: szövés, fonás, textilfestés, gyöngyfűzés vagy tojásfestés, ahol szintén szakképzett szakember segíti a gyerkőcöket.

1 NAPOS MINTA PROGRAM

11:00 – 11:20 – Vízi zumba

11:30 – 13:00 – Kézműves foglalkozás (3-12 éves korig minden korosztály számára)

13:30 – 14:30 – Családi sorverseny/ Családi kincskeresés

14:30 – 15:00 – Senior/ Junior vízi torna

15:00 – 17:00 – Arcfestés és Csillámtetoválás (A várakozó gyerekeknek, gyöngyfűzés, színezés, apróbb kézműves lehetőségek)

15:00 – 17:00 – Buborék foci