Tematikus show

TEMATIKUS SHOW

egy sznípadi előadás szereplői afrikai jelmezben

Az élményanimáció egy olyan egész napos animációs program, mely mindig egy adott témára épül, arra van felfűzve. A nap témája szabadon kérhető, ajánlani tudjuk leginkább a nemzeti, foglalkozásbeli vagy tudományágbeli választást. A vendégeket animátoraink játékos feladatokkal, tematikus kézműves foglalkozásokkal várják, este pedig a nap megkoronázásaként showműsort tartanak, amelybe a nézőket is bevonják.

Általunk ajánlott, bevált és népszerű élményanimáció:

Amerikai nap

A napindító torna és tánc után a gyerekek egy kézműves foglalkozás keretében amerikai zászlót készítenek. Ezt követi egy aqua zumba, verdák sorverseny majd homokvárépítés. Este mini disco és esti show várja a résztvevőket.

Afrikai nap

A gyerekek egy sorverseny keretén belül struccfutamon vehetnek részt, amely egybe kötődik egy kvízjátékkal. Ezután egy mini szafari akadályverseny várja őket, víziló ötpróba óriás vízi játékokkal, majd olimpiai kvízjáték. Este mini disco és szabadfoglalkozás.

Játék határok nélkül nap

Óriásjátékok, mint malom, twister, angry birds, buborékfújó, és arcfestés várják a kicsiket. Ezt követően egy mini olimpiára kerül sor, később pedig tánckoreográfiák elsajátítása lesz a parton. Este fergeteges medencés party zárja a napot.

Retro nap

Elhozzuk az igazi retrovilágot, a ’70-es, ’80-as éveket nektek egy kézműves foglalkozás keretében, majd retronom családi vetélkedő, csillámtetoválás, zenefelismerő, aszfaltrajzolás programkínálat színesíti a napot. Este show és mini disco zárja a napot.

Csobbanj velünk nap

Vízi vetélkedő óriás vízi játékokkal, családi vetélkedő, arcfestés és aqua zumba színesíti ezt a víziparádés napot. Este pedig lazítás és szabad foglalkozás.