Egyéb szolgáltatásaink

Hang-, Fény- és Kivetítéstechnika / Lézertechnika / Tűzijáték és Pirotechnika

slide-11

Egy minőségi rendezvénynek elengedhetetlen kellékei a kifogástalan hangosítás-, világítás és színpadtechnika. Cégünk mindig is nagy hangsúly fektetett a tökéletes megjelenésre, mert ha közülük bármelyik hibás, akkor az egész produkció értéke csorbul. A megjelenés-, és hangtechnika terén csakis a legmodernebb technikai felszerelésekkel dolgozunk, hogy a legmagasabb fokú igényeket is kielégíthessük. Emellett egy rendezvény színvonalát nagyban emelhetik a pirotechnikai látványelemek is, melyek maradandó élményt biztosítanak meghívott vendégeink számára. Eszközeinket a legkörültekintőbben és biztonságosan állítjuk fel, így garantált lesz a maradandó emlék.


Catering

IMG_1408

Egy sikeres rendezvény megszületéséhez nem elég a tökéletesen összeállított program. Minden vendég zenei ízlését nem lehet eltalálni, de azt biztosan el lehet érni, hogy minden meghívott megtalálja a számára megfelelő ételeket és italokat a kínálatban.  Sok éves tapasztalat támasztja alá, hogy hónapok múlva nem biztos, hogy emlékeznek, hogy ki is volt az aznap esti meghívott fellépő, de arra biztosan, hogy nagyon jót ettek a rendezvényen.  Pontosan ezért érdemes a catering szolgáltatást is profikra bízni.


Dekoráció

820589494_01bbdd608b_o

A megfelelő dekoráció a sikeres rendezvény egyik titka. Az egész esemény hangulatát meghatározhatja az első benyomás, melyet főként a helyszín, és annak díszítése határoz meg. Kínálatunkban szerepel többek közt: lufi- és virág dekoráció, nyomdai úton előállítható dekoráció vagy jégszobrászat. Szakértelmünkkel és tapasztalatainkkal elkészített munkánk láttán Ön és vendégei garantáltan elégedettek lesznek.


Jelmezkészítés

disney-toy-story-buzz-lightyear-deluxe-toddler-child-costume-bc-Toy-Story-Buzz-Lightyear-Deluxe-Toddler-Child-Costume_6439

Cégünk vállalja különböző jelmezek elkészítését, melyek nagyban megemelhetik rendezvényünk színvonalát. Vállaljuk állatfigurák, növények, klasszikus női és férfi jelmezek, revüjelmezek és korhű ruhák készítését egyaránt.


Egyedi torta készítés

12523945_10153345163471916_672936975211411924_n

A gyerekek bármilyen igényének kérésének megfelelően egyedi tortát tudunk biztosítani. 


Felfújható játékok

8