Egyik gyermekprogramunk, a kézműveskedés

 

A gyerekek érdeklődésének és életkorának megfelelő kézműves program összeállítását vállalja cégünk. Remek lehetőséget biztosítunk, hogy a kicsik alkossanak, kreatívok legyenek, ezáltal kicsit kizökkenjenek a szürke hétköznapokból. Megújult ajánlatainkkal kedveskedünk a gyerekeknek! A helyszínt és eszközöket csapatunk biztosítja, nektek csak el kell jönnötök és jól kell magatokat éreznetek! Ne hagyjatok ki egy felejthetetlen élményt! Szórakozzunk együtt! Vár rátok sok sok színező, papír, filc és színes toll is. Várjuk a lelkes csemetéket, akik szívesen eltöltenének egy napot velünk!

Légy részese egy feledhetetlen túrának

Szeretnél egy Túra animáció részese lenni? Mesés környezetben barátaiddal, pároddal vagy családoddal kikapcsolódni? A Showanimáció Túra Animációs programja elrepít téged idilli környezetbe. Túravezetőink segítségével bejárhatjátok a helyi nevezetességeket és környéket! Ezek várnak Rád, ha kéred ajánlatunkat! Számunkra az elsődleges, hogy megfelelő kikapcsolódási lehetőségeket biztosítsunk. Fogd magad és mozdulj ki a szürke hétköznapok fogságából!

Önfeledt szórakozás felfújható óriás vízi játékainkkal

Télen is szeretnéd aktivizálni magad? Attól, hogy beköszöntött az esős, szeles és hideg időjárás, nem szabad a vizet elfelejtenünk! A tél eljövetelével gondoljunk a wellness és gyógyfürdő komplexumokra, ahol animációs programokat szervezünk és önfeledt kikapcsolódásra tehettek szert. Ajánlatunkban szerepelnek vízi játékokkal való versenyek, mint például vízi sorverseny, óriás felfújható figurákkal való játék, ügyességi feladatok. Ragadjátok meg ezekben az időkben is alkalmainkat, és keressetek bennünket bátran! Egyedi igényeket is figyelembe veszünk és teljesítünk! Nektek csak rá kell szánni magatokat az élményszerzésre és csapatunk garantálni fogja a jókedvet!

Télen is elhozzuk számotokra a forró Afrika melegét

A télies hideg napokon nincs is kellemesebb, mint újra felidézni a nyár forróságának élményét. Cégünk olyan élményanimációval kedveskedik, amely lehetővé teszi, hogy átéljük egy napra az igazi afrikai életérzést. A vendégeket animátoraink játékos feladatokkal várják, showműsort tartanak, amelybe a nézőket is bevonják. Előadásuk sikere garantált! Elhozzák számotokra milyen is egy valódi afrikai mulatság. Már megéri eljönni!