Kedvcsinálók

Egyre népszerűbbek a rendezvények kezdetekor történő kis kedvcsinálók!

A gólyalábasok és az óriás bábok a legközkedveltebbek a rendezvényeken!

A gólyalábasok agolyalabasok4 nyakigláb zenészek, bohócok, komédiások, akik vidámságot hoznak a gyerekek és a felnőttek körében is. Egyedülálló látványt nyújt, miközben nagyszerű élményben részesülnek a résztvevők

Az óriás bábok hórihorgas figurák, akik nem mindennapi produkcióval készülnek minden alkalomra. Szórakoztató műsor kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

Remek választás családi napokra, városi rendezvényekre, céges rendezvényekre vagy akár
gyereknapokra!

Gyereknapokroriasmesefigura2a másik kiváló választás az óriás mesefigurák.

Legyen szó Donald kacsáról vagy Miki egérről, a gyerekek biztos élvezni fogják, hogy találkozhatnak kedvenc mesefiguráival.

Halloween

letoltesVészesen közeleg a Halloween! Nincs még programja, de szeretne? Mi segítünk egy különleges hangulatú bulit összehozni akár kicsiknek akár nagyobbak számára!

A Halloween az ősi kelta hagyományokból alakult ki amit minden évben október 31. én ünnepelnek, elsősorban Amerikában de egyre elterjedtebbek más országokban, mára már Magyarországon is egyrhalloween3e népszerűbb.

Mindenkinek a Csokit vagy csalunk jelmondatot kiáltozó jelmezbe öltözött kis lányok és kisfiúk jutnak eszükben. Magyarországon inkább a Halloween jegyében zajló bulik a népszerűek a fiatal felnőttek körében.

Szállodai Animáció

Hajdúszoboszló, 2009. augusztus 9. A sok külföldi vendég mellett nagy a hazai érdeklődés is a hajdúszoboszlói gyógyfürdő iránt. A hétvégi napokon közel 13000 vendéget fogadtak, amelyeknek hatvanöt százaléka külföldi turista. MTI Fotó: Oláh Tibor

A szállodai animáció a 90-es évek elején terjedt el a nagy szállodák körében, azóta egyre elterjedtebbek a kisebb szállodákban is.

Animációs programjaink kapcsolódnak évszakokhoz, ünnepekhez és persze megtalálhatók a hatalmas program palettánkon a tematikusaink is.

A szállodai animáció lényege, hogy a kicsik és nagyok aktívan tudják eltölteni az idejüket nyaralás közben reggeltől- estig.

A programok között találhatok vetélkedők családok vagy gyerekek számára, kézműves programok, vetélkedők az óriás játszótéren és persze az elmaradhatatlan reggeli testébresztő torna.

Bízza ránk a szállodai szórakoztatást, képzett animátoraink mindenkinek remek lehetőséget biztosítanak az aktív kikapcsolódásra!

Egyedi torták mindenki számára

Ki ne szeretné a tortletöltés (1)ákat? Legyen szó, csokisról, vaníliásról, epresről vagy az egyre népszerűbb egyedi ízekről, oreo vagy éppen, mars.

A hagyományos tortákon kívül egyre elterjedtebbek a különböző figurák és formák, amik sokkal élvezetesebbé tesznek egy születésnapot, vagy bármilyen rendezvényt!

Rendelje meg tőlünk, gyermeke kedvenc mesehősét vagy kedvenc focistáját, film karakterét!

6418043_orig

Gyerek zsúrok

Egy gyerek bulin mindig az ötlet számít, amit nálunk megtalál!

Számos témában talbarbibabaálhatók nálunk kifejezetten gyerekeknek szóló bulik ha éppen nincsen ötlete.

Legyen szó lányoknak szóló zsúrokról, mint a barbie party mivel melyik kicsi lány nem szereti fésülgetni, öltöztetni a barbikat, vagy a csajosabb top modell parti ahol kedvükre szépülhetnek.

A fiúkstar wars sem maradnak ki a muriból, a nagy népszerűségnek örvendező star wars bulin, ahol igazi ifjú padawanok lehetnek, vagy focis buli bajnoksággal összekötve.

Ha más ötlete van, akkor se habozzon, keressen minket, és mi segítünk megvalósítani!

Óriás játszótér

Óriás játszótér

óriásjátszótéróriásjátszótér (2)

Az óriás játszótér különféle elemei a klasszikus játékok óriás változatai, amiket mindenféle képen ki kell próbálni!

A játékok vásárolhatók és bérelhetők egyaránt!

óriásjátszótér (1)Különféle társasjátékot megtalálhatóak közöttük, mint a Scrabble, ami gondolkodásra serkentő szórakoztató játék, a Kígyók és létrák,
ahol minél kevesebb dobással kell a célba érni, egy igazán szórakoztató játékról beszélünk vagy éppen a népszerű Monopoly óriás változata.

Továbbá kipróbálható a dominó, a sakk vagy a különlegesebb kínai sakk, ahol a szabályok egyszerűek, a játék pedig nagyszerű!

Ügyességi játékok közül kipróbálható a rengeteg színes labdával ez a Labdaeső, a megelevenített Angry Birds és a Hullahopp ötödölő, más néven óriás amőba ahol a gyorsaságon kívül a logika is fontos és a bulik hangulatfelelősét a Twistert.

Logikai játékok közül kipróbálható még a jól ismert Tetris, a Mikádó óriás változatát, az egyik legklasszikusabb játék óriás változatát a Jengat és persze a Guess Who-t, ami egy találgatós játék kicsiknek is nagyoknak egyaránt érdekes.

Rendelje meg tőlünk! Remek lehetőség családi napokra, kempingekbe és strandokba egyéb programnak, a gyerekek és a felnőttek is garantáltan élvezni fogják!

ANIMÁTOR

Cégünk foglalkozik animátor közvetítéssel, szóval ne habozzon megkeresni minket!

animátorAz animáció annyit tesz lelkesíteni. A hivatásos szórakoztatás nem könnyű munka, hanem inkább egy életforma. Az ideális animátor intelligens, kreatív, több nyelven beszél,  és képes másokat szórakoztatni.

Tény, hogy egy családi nyaraláson is szükség van arra, hogy a szülők eltöltsenek a néhány gyerekek nélkül, a kicsiknek pedig hogy a felesleges energiájukat különféle játékokban és sportokban vezessék le.

animátor2

Egy animátornak számos kihívásnak kell megfelelni, és csak egy részére lehet előzetesen felkészülni. Egy szálláshelyen vagy strandon a vendégkör folyamatosan változik. Az animátorcsapatnak minden gyereket tudnia kell kezelni. Hátrányos és mozgássérült gyerekekkel is foglalkoznak.

Az animátorok nem csak a gyerekeket, hanem a felnőtteket is szórakoztatják.

Óriás Angry Birds

 

angrybirds

Az Óriás Játszóterünk egyik legizgalmasabb játéka megelevenített Angry Birds.

Az Angry Birds az egyik legnépszerűbb játéka fiatalok körében, amit már több mint 500 millióan töltöttek le a telefonjukra és 2012 óta már Facebookon is elérhető.
Az Óriás Angry Birds ennek az alkalmazásnak a megelevenített változata.
A játék lényege, hogy a felhasználónak egy csúzli segítségével kell a különböző színű és formájú madarakat különböző építményekre kilőni, azzal a szándékkal, hogy az ott tartózkodó disznókat elpusztítsa. Az nyer, akinek a legtöbb pontja lesz.

Az óriás változatunkban a madarakat és a malacokat színes labdák helyettesítik, amiken madárfigurák és malac pofik vannak.

Az építményt különböző színű és nagyságú papírdobozok képzik, amik különböző pontokat érnek, a legtöbb pontot a BUUM feliratú doboz éri és persze a malacok.

Jó móka kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

 

Köszöntjük a Showanimáció új Weboldalán!

Az animáció külföldön már komoly múltra tekinthet vissza, főleg a szállodaipar, a turisztika világában, hiszen az egyik legjobb és egyben legolcsóbb módszer egy szálloda vendégeinek színvonalas szórakoztatására, az aktív kikapcsolódás feltételeinek megteremtésére.

Természetesen animációs szolgáltatásunkat nem csak szállodák vehetik igénybe, hiszen egy animátor bármilyen helyszínen vagy rendezvényen képes kiváló hangulatot teremteni.

11143379_422958607882247_8386715811280481042_n

Az animációs szolgáltatást ajánljuk cégeknek, strandoknak, fürdőknek, szállodáknak, alkalmakat tekintve csapatépítő tréningekre, családi napokra, gyermekprogramokra, kézműves foglalkozásokra, illetve gyermek és felnőtt party-k, gyermek és felnőtt születésnapok apropójából.