Óriás játszótér

Óriás játszótér

óriásjátszótéróriásjátszótér (2)

Az óriás játszótér különféle elemei a klasszikus játékok óriás változatai, amiket mindenféle képen ki kell próbálni!

A játékok vásárolhatók és bérelhetők egyaránt!

óriásjátszótér (1)Különféle társasjátékot megtalálhatóak közöttük, mint a Scrabble, ami gondolkodásra serkentő szórakoztató játék, a Kígyók és létrák,
ahol minél kevesebb dobással kell a célba érni, egy igazán szórakoztató játékról beszélünk vagy éppen a népszerű Monopoly óriás változata.

Továbbá kipróbálható a dominó, a sakk vagy a különlegesebb kínai sakk, ahol a szabályok egyszerűek, a játék pedig nagyszerű!

Ügyességi játékok közül kipróbálható a rengeteg színes labdával ez a Labdaeső, a megelevenített Angry Birds és a Hullahopp ötödölő, más néven óriás amőba ahol a gyorsaságon kívül a logika is fontos és a bulik hangulatfelelősét a Twistert.

Logikai játékok közül kipróbálható még a jól ismert Tetris, a Mikádó óriás változatát, az egyik legklasszikusabb játék óriás változatát a Jengat és persze a Guess Who-t, ami egy találgatós játék kicsiknek is nagyoknak egyaránt érdekes.

Rendelje meg tőlünk! Remek lehetőség családi napokra, kempingekbe és strandokba egyéb programnak, a gyerekek és a felnőttek is garantáltan élvezni fogják!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.